×

Snažna budućnosti za sljedeće generacije

O nama

Solidian se obvezao ponuditi korisničku uslugu, tehničku podršku i biti vodeći u pružanju globalnih inovativnih rješenja od karbonskih i staklenih vlakana. Koristimo napredne tehnologije za izradu posebnog rješenja prema vašim potrebama.

Solidan se proslavio kao vodeća tvrtka koja pruža široku paletu rješenja za poboljšanje građevinske strukture.
Naše funkcionalne rešetke koriste se za optimizaciju svojstava proizvoda i obrade u širokom spektru primjena – uključujući betone, UHPC, žbuke na bazi cementa, ljepila i smjese za suhu smjesu.

Prodaja &
Marketing

Naš prodajni tim je uvijek tu za Vas. Zajedno s drugim odjelima slušamo Vaše ideje prihvaćamo izazove i rješavamo probleme. Tu je naravno i odjel marketinga s kojim sve dižemo na još višu razinu.

Savjetovanje

Naši inženjeri podržavaju vas u svakoj fazi vašeg projekta. Bilo da se radi o savjetovanju za primjenu, pomoći u dimenzioniranju ili izravno na gradilištu ili u montažnom pogonu: tu smo!

Istraživanje &
Razvoj

Naša snaga je istraživanje i razvoj, gdje u suradnji s Vama razvijamo nove proizvode koji odgovaraju svim Vašim zahtjevima. Prednost koja stoji iza toga je da se laboratorij nalazi pod našim krovom, time pružamo savršena rješenja raznih metoda testiranja i usluga.

Vlastita
Proizvodnja

Ništa ne prepuštamo slučaju. Od samog početka razvijamo svoj proces proizvodnje. To nas čini neovisnima, fleksibilnima i nudi Vam idealno rješenje ojačanja za svaku vrstu primjene.
Ponosni smo na različite vrste proizvodnje “pod jednim krovom” i zadovoljstvo nam je pružati Vam proizvode najviše kvalitete.

Kontrola
Kvalitete

Svi proizvodi prolaze kroz našu kontrolu kvalitete koja gotov proizvod još jednom provjeri i testira u našem laboratoriju. Gotov proizvod napušta odjel kontrole kvalitete tek kada zadovolji najviše kriterije.

Prilagođeno
Pakiranje

Cilj nam je da naš proizvod stigne k Vama u savršenom stanju i bez oštećenja, stoga razvijamo i proizvodimo pakiranja posebno za Vas. Kvaliteta i izgled pakiranja nam je jednako bitan kao i proizvod.

Logistika &
Prijevoz

Zadnja postaja solidian ojačanja kod nas, prije kretanja u pustolovinu kod Vas, je naša Logistika. I ovdje imamo kontrolu kretanja i skladištenja robe kao i vlastiti vozni park unutar države i dugogodišnju suradnju s najvećim partnerima u tranportorganizaciji. Time pružamo uslugu brze, kvalitetne i konkuretne ponude prijevoza.