×

Pravni podaci

Pravni podaci

Davatelj usluge:
solidian GmbH
Sigmaringer Straße 150
72458 Albstadt

Telefon: + 49 7431 10-3135
Fax: + 49 7431 10-63135

E-Mail: info@solidian.com

Generalni direktor: Dr. Christian Kulas
Odgovoran za sadržaj prema § 6 MDStV:

Dr. Christian Kulas

Trgovački sud: Stuttgart

Broj trgovačkog registra: HRB 745588
Identifikacijski broj poreza na promet: DE 290236871

Napomene o zaštiti podataka

Izjava o odricanju odgovornosti / isključenje odgovornosti:

Pojedine stranice internetske domene www.solidian.com – ili www.textilbeton.de, www.textile-bewehrung.de, www.textilbewehrung.de, www.carbonbewehrung.de i www.glasbewehrung.de – postale su pažljivo pripremljene u svakom slučaju. Služe samo za opće informacije, a ne za savjet u određenim slučajevima.

solidian ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za aktualnost, ispravnost, cjelovitost i / ili kvalitetu ovih web stranica. To se također i posebno odnosi na tehničke informacije o ojačanjima od staklene soli i ugljika.
solidian isključuje svaku odgovornost za štetu koja nastane izravno ili neizravno zbog korištenja ove web stranice ili preuzimanja podataka s ove web stranice.

Web stranica sadrži poveznice na web stranice trećih strana (“vanjske poveznice”). Ove web stranice podliježu odgovornosti odgovarajućeg operatora. Kada su vanjske poveznice prvi put uspostavljene, Soliddian je provjerio sadržaj vanjskih poveznica radi bilo kakvih zakonskih povreda. U to vrijeme nisu bila očita nikakva zakonska kršenja. solidian nema nikakav utjecaj na trenutni i budući dizajn i sadržaj povezanih stranica. Postavljanje vanjskih poveznica ne znači da je solidan prihvatio odgovarajući povezani sadržaj. Solidian neprestano nadgleda ove vanjske poveznice bez ikakvih posebnih referenci. Pravna kršenja nisu moguća. Međutim, ako se sazna za zakonske povrede, takve će se vanjske poveznice odmah izbrisati.